DALLI GROUP

https://www.dalli-group.com/

Suntem o afacere de familie la a cincea generaţie. Punem un accent clar pe operaţiunile europene sub brand şi marcă proprie. Pentru a ne păstra promisiunea angajamentului nostru pentru calitate, ca întreprindere mijlocie, combinăm 170 de ani de tradiţie, valori şi responsabilitate socială cu cerinţele unui grup de firme performante şi orientate spre viitor.

Portofoliul nostru include o gamă largă de produse pe pieţele de îngrijire personală şi de îngrijire a casei. Într-un timp foarte scurt, ne-am consolidat locul de cel mai mare producător de bunuri de consum pe aceste pieţe. În Germania, ne-am detaşat ca lider de piaţă.

Ne dezvoltăm şi fabricăm produse cu ajutorul unui număr de peste 1.750 de angajaţi, în șapte locaţii din Germania, Olanda, Austria şi România. Printre clienţii noştri se numără lanţuri de magazine de reduceri, drogherii şi supermarketuri.

Acestea se bazează pe calitatea produselor noastre, pe care am exprimat-o prin imaginea proprie a firmei, „Producători de branduri sub marcă proprie” şi care este confirmată, în mod regulat, de institute de testare şi reviste independente pentru consumatori (de ex., Stiftung Warentest şi Öko-Test).

Internship ca Inginer de Process

practică plătită
6 studenți

Descrierea postului

Programul nostru este structurat ca un job full time, 8 ore/zi pe timpul verii ( Iulie, August, Septembrie), platit (3850 lei brut, plus alte beneficii din partea companiei).