ATOS

https://atos.net/ro/romania

 

Atos SE (Societate Europeană) este o companie de servicii în tehnologia informației cu venitul anual în 2016 de aproximativ 13 miliarde euro şi peste 120.000 angajați în 73 de țări. Având clienți globali, oferă servicii de consultanță în tehnologie, integrare de sisteme şi gestionarea infrastructurii informatice.

Cu o vastă experiență în tehnologie şi cunoaşterea mediului industrial, Atos colaborează cu clienți din sectoarele: Apărare, Servicii Financiare, Sănătate, Producție, Mass-media, Utilități, Sectorul Public, Retail, Telecomunicații și Transporturi, şi se concentrează pe tehnologia de afaceri ce permite progresul şi ajută organizațiile să îşi creeze compania viitorului.

În România avem puncte de lucru în Timişoara, Bucureşti şi Braşov şi avem peste 2200 de angajaţi. Atos este Partener Global de Tehnologia Informației pentru Jocurile Olimpice şi Paralimpice şi este cotată la Bursa Eurolist Paris. Operăm sub numele Atos, Atos Consulting, Atos Worldgrid, Bull, Canopy, Unify and Worldline.